Curatare si Igienizare aer conditionat

Curatare si Igienizare aparat aer conditionat

curatare si igienizare aer conditionatCuratare si Igienizare aparat aer conditionat:

– curatarea vaporizatorului cu solutie degresanta;

– curatarea filtrelor;

– schimbarea filtrelor antibacteriene dupa caz;

– verificarea de agent frigorific;

– dat cu solutii antibacteriene si parfumat.

La cerere se pot schimba si fitrele antibacteriene

FILTRELE aparatelor de aer conditionat se schimba in mod normal la un interval de doi ani.

Schimbatul filtrelor are un rol foarte important in sanatatea dvs. Stopeaza mirosurile si bacteriile care se formeaza in vaporizator, sa nu fie inprastiate in toata incaperea. De acea este foarte important sa faceti o revizie aparatului de aer conditionat macar odata pe an.

 Aerul conditionat este un sistem care functioneaza prin transformarea unui agent de racire din gaz in lichid, care este racit la trecerea lui printr-un radiator. Agentul de racire calatoreste printr-o valva de expansiune la un evaporator, care ii permite lichidului sa se dilate si sa se evapore, absorbind caldura din aerul inconjurator si scazand astfel temperatura din jurul vaporizatorului.

In evaporator, agentul de racire trece printr-un sistem de tuburi subtiri, prevazute cu ventilatoar de racire, care ajuta in procesul schimbului de caldura. Pe masura ce ventilatorul sistemului de aer conditionat trimite aer prin vaporizator, aerul este racit si trimis prin fante in splitul interior.

 Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator picaturi mici condenseaza pe eleroanele de racire si adera la ele din cauza tensiunii superficiale a apei.

Recomandam sa contactati echipa reparaerconditionat.ro pentru servicii de Curatare si Igienizare aer conditionat

Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org