Despre curatarea filtrelor AC

repar aer conditionat

reparaerconditionat.ro

Vine vara şi pornim din nou aparatele de aer condiţionat. Atenţie, însă! Neîntreţinute, acestea ne pot expune la boli pe care nici nu le bănuim. Specialiştii in domeniu ne recomandă curăţarea anuală a aparatelor de aer conditionat.

Una dintre cele mai simple şi importante etape în întreţinerea aparatelor de aer condiţionat este curăţarea filtrelor de praf,  pentru a îndepărta praful şi microorganismele care se depun pe plase. Altfel, vă puteţi pune în pericol sănătatea.  Apeland la echipa noastra beneficiati de servicii reparatii aer conditionat la cele mai mici preturi de pe piata.

Particulele de praf şi polen pot acutiza simptomele alergice, pot declanşa o criză de astm. De asemenea, conjunctivite alergice, rinite alergice. Expunerea prelungită la aparatul de aer condiţionat provoacă viroze, contracturi musculare, dureri de cap. Chiar virozele se pot agrava, putem ajunge la pneumonii

Pentru a evita riscul unei răceli, este bine ca diferenţa dintre temperatura pe care o face aparatul de aer condiţionat în casă şi termperatura de afară să nu fie mai mare de cinci grade.

Specialiştii recomandă ca o dată pe an, de regulă înaintea sezonului clad, să faceţi o „toaletă” completă a aparatului de climatizare aer conditionat. Astfel îi puteţi prelungi durata de viaţă chiar şi cu trei ani.

De asemenea, este bine ca odată cu intervenţia specialistului (reparaerconditionat.ro) să se facă verificarea presiunii freonului. Echipa noastra va verifica si furtunul de condens, care se poate rupe şi, astfel, scade din puterea de răcire a aparatului de aer condiţionat.

Apelati, intotdeauna, la o firma specializata in reparatii aer conditionat.

Nu ezitati sa ne contactati sunand chiar acum la

0723.590.180 – 0767.999.140
Va asteptam.

Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org